Los Secretos enceten aquesta nit ‘Ontinyent en concert’

Los Secretos, un dels grups més representatius del pop espanyol a les últimes dècades, reviuran els seus 40 anys d’història musical aquesta nit a Ontinyent. Ho faran a una actuació que estrena l’esplanada de Tortosa i Delgado com a espai de concerts, i que tindrà entrada gratuïta.

Los Secretos estan immersos en una gira especial que inclou també ciutats com Madrid, Saragossa, Barcelona, on el cost de les entrades oscil·la entre els 20 i 40 euros. El grup obrirà les nits de música a la vora del riu Clariano de la mà d’Àlvaro Urquijo, Ramón Arroyo, Jesús Redondo, Juanjo Rampos i Santiago Fernández, que repassaran una cronologia en el temps que troba els seus orígens en els anys 80 i que ha portat a identificar-los amb la ‘moguda madrilenya’.

El concert d’aquesta nit enceta la programació ‘Ontinyent en Concert’, impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent on també destaquen les actuacions de La Pegatina, La Habitación Roja i els semifinalistes de Sona la Dipu, amb un concert que tindrà lloc demà, a partir de les 21 hores, a Tortosa i Delgado. Per a aquest concert cal comprar entrada a un preu de 5 euros, de forma anticipada en l’Ajuntament d’Ontinyent, d’11.30 a 13.30 hores, i a partir de les 19.30 hores, en taquilla.

La Glorieta en festes

Les dues nits de concerts a Tortosa i Delgado es completaran amb més espectacles musicals. Dimecres 22 d’agost a partir de les 20:00h a la Glorieta tindrà lloc un espectacle infantil  anomenat “Divertilandia amb Xispa i Micky”. Ja per la nit a partir de les 23:00h tindrà lloc la funció de “Hollywood el musical”, en el qual s’interpretaran els principals temes de les pel·lícules més reconegudes del cinema. Esta actuació anirà acompanyada d’un ballet, de cantants de musicals i de més de 500 canvis de vestuari.

Dijous 23 d’agost amb l’inici dels actes grans de la festa arriben a la Glorieta les orquestres. ‘People Band’ encetarà la nit a partir de la 01:30h; divendres 24 tindrà lloc una Macro Disco Movil amb l’actuació de SPAM GRUP DJ, que acompanyaran d’animació la música en directe; i dissabte 25 a partir de la 01:00h actuarà el grup “80 y cuantos” i es comptarà amb una disco mòbil. L’últim assalt musical serà en la nit de diumenge a dilluns, a partir de la 01:00h amb La Tribu,  considerat un dels grups de versions més importants d’Espanya.