Mª Ángeles González presenta el seu primer llibre ‘Rozando el corazón’

Una de les passions de Mª Ángeles González és l’escriptura i de la seua ploma ha nascut ‘Rozando el corazón’, la seua primera publicació. “Una amiga meua va enviar una còpia del llibre a una editorial de confiança, Cuadranta, i jo creia que es quedaria en un calaix, però a la setmana ja m’estava telefonant l’editor, per a comentar-me que els havia agradat molt el llibre de relats, perquè es notava que eixia de les meues entranyes, i que volia publicar-lo. Jo estava comprant i em fallaven les cames de l’emoció, en rebre la notícia. Per a mi aquest llibre és com un fill adoptiu”, explica González.

Es tracta d’una publicació de relats basats en “l’amor i l’esperança, que gira entorn de la paraula renasci, que significa renàixer. I és que tots els personatges intenten sobreviure als seus problemes”, detalla l’autora. En ell s’inclouen tres relats que van ser guardonats en diferents edicions dels premis del Col·legi de llicenciats en Filosofia i Lletres de València: ‘Soldado de plomo’, ‘La alondra’ i ‘Despertar’.

La presentació del llibre serà el 19 d’abril, en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, a les 20.00 hores i, acompanyarà a l’autora, la prologuista i excompanya del col·legi Pureza de María, Mª José García. Des de 1998, Mª Ángeles González imparteix Història, Geografia i Llatí, en aquest centre educatiu d’Ontinyent, on ha forjat sòlides amistats i on es deu al seu alumnat. Per a ella, la literatura també és una via per a “basar-se en el valor de l’ésser humà”.

El seu llistat d’agraïments és molt extens, el donarà a conéixer el dia de la presentació, així com els detalls del seu llibre.