Mª José Alhambra i Inma López fitxen per Ens Uneix

Pocs dies abans que el partit de Jorge RodríguezOntinyent Ens Uneix tanque la configuració al 100% de la seua llista electoral, ha donat a conéixer a dos dels seus nous fitxatges. Es tracta de l’expresidenta de Comerç In, Mª José Alhambra i la professional del turisme, Inma López. Totes dues són treballadores autònomes i estan al capdavant dels seus propis negocis des de fa anys. El lloc en la llista en el qual concorreran amb Ontinyent Ens Uneix és el 10 per a Alhambra i el 12 per a López. En aquesta legislatura, el partit de Jorge Rodríguez disposa de 17 regidors i regidores, dels 21 que integren la corporació municipal. Les dues incorporacions han sigut presentades en l’assemblea que Ontinyent Ens Uneix ha celebrat aquesta mateixa setmana i està previst que la candidatura s’aprova de manera íntegra el dijous, en una assemblea extraordinària que tindrà lloc en la seua seu de l’avinguda Almaig. Com expliquen des del partit polític, “són dues dones emprenedores, formades i amb una carrera professional sòlida, que ara volen dedicar part del seu temps a treballar per la seua ciutat, des de les files d’Ontinyent Ens Uneix“. Des del partit s’ha agraït “la predisposició de les dues a participar en el projecte que lidera Jorge Rodríguez i que situen aquestes incorporacions en un procés de renovació i reforç de la candidatura, de cara al pròxim 28 de maig”.

Mª Jose Alhambra, de cinquanta-dos anys, està casada, i és mare d’un fill i d’una filla. Va estudiar Formació Professional de la branca administrativa i compta amb formació en comerç i atenció al client. Pel que respecta a la seua trajectòria professional, s’ha centrat en el sector serveis. Des de 2005 és sòcia de la franquícia de roba ‘Mayoral’ a Ontinyent. Està vinculada a Comerç In des de 2008 i, durant aquest temps, ha exercit diversos càrrecs en el col·lectiu comercial, destacant el de presidenta. Actualment, és vicepresidenta. Com explica Mª José Alhambra “m’agrada ajudar als altres perquè si totes i tots fem i aportem, podem millorar qualsevol aspecte de la societat i també de la nostra vida”. Sota aquest prisma se suma al projecte d’Ontinyent Ens Uneix, perquè “soc una apassionada d’Ontinyent i Ens Uneix és el partit que millor defensa els interessos de la ciutat i més s’assembla a la gent d’Ontinyent”.

Inma López, de quaranta-quatre anys, està casada i té dos fills. Va fundar i gestiona la seua pròpia agència de viatges, Volaria. Va estudiar el grau superior de Formació Professional d’Administració i ha treballat molts anys com a administrativa en una empresa local. López també ha format part del grup BNI Conquesta d’Ontinyent, on reconeix que “he aprés noves maneres de treballar”, fins ara no ha estat vinculada a la política, però se suma al projecte d’Ontinyent Ens Uneix, “perquè és un grup que treballa per Ontinyent”. En aquest sentit, “vull sumar-me per a treballar pel benestar dels seus habitants”.