L’Ontinyentí Ivan Esparza fa història en la Lliga de Raspall

L’equip de pilota valenciana de l’Ontinyentí, ha aconseguit una gesta històrica en classificar-se per primera vegada per a la final de la Lliga de Raspall, considerada com la Champions League de la pilota valenciana. La partida decisiva s’ha disputat aquesta mateixa vesprada en la localitat de Genovés, on l’equip d’Ivan ha obtingut imposar-se a l’equip local en la pròrroga, jugada al millor de 3 jocs.

L’equip format per Ivan Esparza, Murcianet i Ricardet ha protagonitzat una gran trobada, en el qual Ivan ha quallat una brillant actuació que ha sigut reconeguda pels nombrosos seguidors que s’han desplaçat fins a Genovés per a gaudir de la partida.

Malgrat haver perdut la partida de tornada, l’equip d’Ivan ha demostrat la seua gran qualitat i el seu esperit competitiu per a aconseguir la classificació per a la final de la Lliga de Raspall. Diumenge que ve a les 12:00 h de migdia, la localitat de la Llosa de Ranes serà l’escenari de la gran final, on l’equip de l’Ontinyentí, buscarà fer història i conquistar el títol de la Lliga de Raspall davant el millor equip del campionat.