Mor l’expresident d’ATEVAL, Vicente Aznar

El que fora president de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL), entre els anys 2009 i 2015, Vicente Aznar ha mort hui. Demà dissabte, a les 13 hores, se celebrarà una Missa Exequial a l’Església dels Jesuïtes de G.V.Fernando el Catòlic, a València.
Al capdavant d’ATEVAL va combatre un context econòmic de crisi financera i econòmica, mitjançant un pla estratègic i va defensar els interessos del sector.
Va ser gerent d’Aznar Textil, signatura dedicada des de 1881 a la fabricació i comercialització de tèxtils per a la decoració. Amb origen en la capital del Túria i traslladada posteriorment a Paterna, la seua entrada en l’empresa en 1964, va ser aparellada a una expansió comercial en tota Espanya. En relació amb la Vall d’Albaida, l’empresa obri una planta de teixidura a Bocairent, l’any 1998.
L’empresari va tindre una àmplia trajectòria associativa empresarial, ja que va ser president de l’Institut Tecnològic Tèxtil- AITEX, president de la fundació tèxtil valenciana FOMENTEX, membre del Comité Executiu de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), integrant de la patronal autonòmica CIERVAL i vicepresident del Consell Intertèxtil Espanyol.
Des d’ATEVAL lamenten la pèrdua d’aquest empresari que tant va donar pel món associatiu empresarial i han traslladat el seu condol a la família, entre qui es troba el seu fill, Eduardo Aznar, membre del Comité Executiu de la patronal autonòmica del tèxtil.