La “Setmana del Llibre 2023” d’Ontinyent comptarà amb tallers infantils, presentació de llibres i un encontre amb autors locals

Els regidors de Biblioteca, Cultura i Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent, José Antonio Calabuig, Àlex Borrell i Natàlia Enguix, presentaven aquest dijous la programació de la Setmana del Llibre 2023″, que inclourà 2 presentacions de llibre i 3 activitats infantils entre el 20 i el 27 d’abril. Tots tres regidors coincidien en destacar la programació com “diversa i molt completa, plantejada per apropar el món de la lectura a la ciutadania des de diversos vessants i amb la participació de diferents àrees municipals”.

La programació començarà aquest cap de setmana, amb l’activitat “Expo Serveis amb la lectura”, realitzada per l’Associació Comerç SOC i escriptors locals d’Ontinyent qui signaran exemplars dels seus llibres. Es tracta de Vanessa Bas Belda amb el conte “Aniceta Piruleta”; Eva Bernabéu amb la trilogia “Crea tu propia vida”; Laura Cebrián amb “La llave mágica de Angel”; Nuria Espert Mas amb la novela “Soy brisa, no viento”; Rafael Belda Soriano amb el llibre “El mejor medicamento para el cerebro”; Ricardo J. Montés amb la novela “Tebdemir Dux y Rex”; i Santi Sais amb el llibre “Una història de càncer”. Serà dissabte 15 d’abril de 10:30 a 21:00 hores i diumenge 16 d’abril de 10:30 a 14:00 hores, a la plaça de la Concepció, a les carpes d’Expo Serveis instal·lades amb motiu del “Festival de Primavera”.

La següent activitat serà el pròxim dijous 20 d’abril amb “Endevina contes”, a les 18:00 hores a la Biblioteca de Sant Josep, adreçat a xiquets i xiquetes de 4 a 9 anys. El mateix dijpus, a les 19:00, al Punt Violeta de l’Agència de Lectura de Sant Rafel, tindrà lloc la presentació del llibre “Dicen los síntomas”, a càrrec de la seua autora, Bàrbara Blasco. A l’endemà, 21 d’abril, a les 18:00 hores a la Biblioteca de Sant Josep tindrà lloc l’activitat “Bescanvia-Contes”, en aquest cas per menuts i menudes a partir de 6 anys. Més tard, a les 19:30 hores, a la Casa de Cultura, hi haurà altra presentació de llibre, en aquest cas “La mecanògrafa de Virginia Woolf”, amb la seua autora, Mireia Corachan.

Finalment, el 26 d’abril, la Biblioteca de Sant Josep acollirà un taller d’enquadernació amb goma EVA, a la Biblioteca de Sant Josep, a partir de les 18:00 hores, adreçat a xiquets i xiquetes a partir dels 6 anys. Per participar en els tallers serà necessària la preinscripció telefònica a la Biblioteca, telefonant al 962386737. José Antonio Calabuig, Àlex Borrell i Natàlia Enguix animaven a la ciutadania a gaudir d’aquesta programació vinculada a la celebració internacional del “Dia del Llibre” el 23 d’abril, però ampliada a més d’una setmana a Ontinyent.