fbpx

Màgia i dinamisme a la II Trobada Juvenil de la Vall d’Albaida

Durant tota la jornada d’ahir, dissabte 12 de maig, va tenir lloc, al Casal de la Joventut d’Ontinyent, la II Trobada Juvenil de la Vall d’Albaida d’aquest any. L’activitat, que va ocupar des de les 12:00 fins les 18: 00 hores, va permetre compartir experiències a joves d’Ontinyent, Aielo, Albaida, la Pobla del Duc i Benigànim.

Durant el matí, els assistents a la Trobada van poder gaudir amb dinàmiques de presentació per tal de conèixer les maneres de dinamització de la joventut a cada població. A més, amb la participació del Mag Sindini, els participants van formar part d’un espectacle de màgia que va tenir lloc al mateix Casal de la Joventut. Seguidament, era el propi Mag Sindini qui impartia  una classe de màgia per als joves participants.

La primera trobada jove “Connecta Jove” va estar la celebrada el passat 21 d’abril, organitzada també per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit i de l’Ajuntament d’Ontinyent. Aquesta trobada de joves es va dur a terme a la localitat veïna d’Aielo de Malferit amb la col·laboració de la Xarxa Jove.

Amb aquesta sèrie de trobades juvenils es pretén, des dels ajuntaments, crear una xarxa de comunicació i dinamització entre els joves de la comarca de la Vall d’Albaida.