Ontinyent sota un cel de colors

Aquesta vesprada, des de les 18:00 hores, el carrer del Músic Martínez Valls s’omplia de famílies per acollir l’acte d’inauguració de la nova edició de “Ontinyent al carrer”, aquesta vegada amb el títol “Un Cel de Colors”, colors conformats per 15.000 tires tèxtils que conjuguen la vessant comercial amb la tradició tèxtil ontinyentina.

Seguidament als tallers infantils i d’animació a càrrec de l’escola de dansa Ballet Opera, on els més menuts han aprofitat per jugar i elaborar pompons de colors, ha tingut inici, pocs minuts passats de les 19:30h., la desfilada sota “Un Cel de Colors”, també a càrrec de l’escola de dansa Ballet Opera

Tancant aquesta cavalcada, els assistents han pogut gaudir d’un espectacle amb acrobàcies i malabars. Així, es donava per inaugurada aquesta edició de ”Ontinyent al carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social.

Per als caps de setmana vinents, hi ha programades diferents activitats, entre les que podem trobar exhibicions dels distints clubs esportius de la ciutat i un carnestoltes de cloenda a la nova plaça de l’EPA de Sant Carles.