‘Majors Actius’ presentarà aquest diumenge a l’Echegaray l’obra ‘Trastocats’

‘Majors Actius’ el programa municipal de l’Ajuntament d’Ontinyent per a la promoció de l’envelliment actiu, oferirà aquest diumenge la representació de l’obra ‘Trastocats‘ al Teatre Echegaray. En concret, l’obra representada pel grup ‘Teatre per a Tots’ sota la direcció de Juanfra Rubio tindrà lloc a partir de les 19:30 hores, amb entrada lliure fins a completar aforament.

El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, i el de Cultura, Àlex Borrell, coincidien en animar a les persones majors de la ciutat “a acudir al teatre aquest diumenge i gaudir d’una obra plena de bon humor i alegria”.

Es tracta d’una de les activitats de la programació quadrimestral del programa, que al seu conjunt inclou des del passat mes de gener i finals d’abril més d’una dotzena d’activitats culturals, esportives i viatges organitzats, de les que es pot tenir més informació i fer reserves al 674753038 en horari de 10:00 a 14:00 hores.

Entre les properes activitats previstes hi ha una ruta botànica on s’explicaran les propietats medicinals de diferents plantes del terme 27 de març; així com desplaçaments en bus amb visites guiades a Xàtiva i Anna el 25 de març; i Oriola el 29 d’abril.