‘Mama’ i ‘Colza, lo invisible’ els grans triomfadors de MON·DOC 2021

‘Mama’ i ‘Colza, lo invisible’ els grans triomfadors de la 13 edició de la Mostra de Cinema Documental de Montaverner. L’acte va tindre lloc el passat dissabte 27 de novembre i va comptar amb la presència d’Inés Tudela, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montaverner, i Modesto Martínez, diputat provincial.

‘Mama’ va ser la gran triomfadora en aconseguir el Premi MON·DOC al Millor Curt i el Premi del Públic. Pablo de la Chica, director del curt, es va mostrar molt agraït tant al jurat com al públic pels premis. El director venia de recollir el dia abans el premi RTVE al millor curt iberoamericà al festival de cine d’Almeria i acaba de ser nominat als Premis Goya 2022 a millor curt documental.

Per altra banda, ‘Colza, lo invisible’, dirigit per Alberto Rull, va ser guardonat amb el Premi MON·DOC al Millor Llargmetratge. Un documental sobre una tragèdia coneguda, però que aporta dades i un punt de vista que fins ara no s’havia presentat. El premi va ser recollit pel guionista de la peça audiovisual, Julio Martín.

Montaverner tanca un any més la seua Mostra de Cinema Documental amb un gran èxit de públic i amb el reconeixement dels convidats que han visitat el festival. Des de l’organització de la Mostra i la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Montaverner asseguren que continuaran amb aquesta aposta pel cine documental, perquè MON·DOC té molt de futur al davant.