Manolo el del Bombo, convidat de 1a Divisió dels Mudèjars en l’Alardo

Aprofitant que el 2018 és un any de mundial de futbol, la comparsa Mudèjars tindrà aquesta nit un convidat de ‘Primera Divisió’ entre les seues files: Manolo el del Bombo.
Amb els elements que el caracteritzen, la seua boina i el seu bombo, aquest aficionat a la selecció nacional posarà la nota musical i popular als Alardos dels Mudèjars.
Segons explica el president de la comparsa, Alberto Climent, “com que volíem portar una disfressa al·lusiva al mundial de futbol, vam pensar en convidar a Manolo el del Bombo i a canvi de la venda del merchandising amb la seua marca, ha acceptat la nostra invitació”.
Aquesta comparsa mora ontinyentina s’ha caracteritzat al llarg de la seua història per portar a personatges famosos, com va passar en la dècada dels 80 amb l’actor Antonio Ferrandis, conegut pel seu paper de ‘Chanquete’, a la sèrie de televisió ‘Verano azul’.

Una altra de les sorpreses que hi ha transcendit l’aportarà la comparsa Saudites, que retrà amb la seua disfressa, un homenatge als orígens de l’Ontinyent CF, aprofitant els coneixements que té del club el seu Primer Tro, Arturo Reig, autor del llibre ‘Ontinyent CF: Una historia apasionante’.

La desfilada colorida començarà a les 23.30 hores, des de l’avinguda Almaig, per seguir per l’avinguda Daniel Gil i finalitzar en la plaça de la Concepció.