fbpx

Marcos Morau torna a Ontinyent amb Sonoma

El coreògraf ontinyentí Marcos Morau tornarà a la ciutat amb la seua companyia La Veronal. En aquesta ocasió serà amb l’espectacle Sonoma i s’inclourà en la programació cultural de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Així, La Veronal arribarà en desembre al Teatre Echegaray amb una doble sessió, sent la primera el dissabte 10 i la segona el diumenge 11. Tots dues a les 19.00 hores.

Les entrades eixiran a la venda previsiblement la pròxima setmana i tindran un preu de 20 euros general i 16 amb descompte.

Aquesta serà la segona ocasió que tindrà el públic ontinyentí de gaudir del treball d’aquesta companyia fundada i dirigida per Marcos Morau, Premi Nacional de Danza, qui ja va representar a la capital de la Vall d’Albaida la seua obra Los Pájaros Muertos en 2017.

“Sonoma part de la necessitat de l’ésser humà de tornar a l’origen, al cos, quan aquest cos està al límit de la seua existència i clama per sobreviure, superant d’aquesta manera l’embolcall virtual de la realitat. El coreògraf reprén les idees essencials de la peça que va crear en 2016 per al Ballet de Lorraine, Le Surréalisme au service de la Révolution, a partir de la figura de Buñuel i la Calanda medieval al costat del París cosmopolita, entre la disciplina jesuítica i la llibertat surrealista. En Sonoma s’amplia i es desenvolupa tot aquest microcosmos, en el qual Buñuel descriu l’abisme on cau la imaginació humana, que és lliure, però l’home no ho és”.