La Glorieta tornarà a obrir les portes aquest dissabte


El parc de la Glorieta tornarà a estar obert al públic a partir d’aquest cap de setmana. En principi aquesta obertura està prevista per al dissabte, però podria ser que s’avançara al divendres de vesprada, si els detalls que s’estan ultimant en aquests dies finalitzen abans. Així ho explicava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en una visita a aquest remodelat parc, junt amb el regidor de Territori, Joan Sanchis, i la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia.

Algunes veïnes i veïns ja van poder gaudir de la nova imatge de la Glorieta aquestes festes de Moros i Cristians, quan només es va obrir per a dues activitats. Aquesta decisió es va prendre, com ja va informar aquest periòdic, per la necessitat de consolidació de la vegetació recentment plantada.

La nova Glorieta aposta per les zones verdes, així com un remodelat espai amb jocs infantils més dinàmics. A més a més, s’ha recuperat la superfície original de la casa del jardiner i encara que no es comptarà amb un servei de bar, sí que hi haurà un nombre delimitat de cadires perquè aquelles persones que així ho vulguen puguen fer ús d’aquestes dins dels límits del parc.