fbpx

Maria Juan arranca rialles al davant de ‘Comediants’

Maria Juan, una cara habitual en ‘Las noches de El club de la Comedia’, és la presentadora de ‘Comediants’, el programa de monòlegs en valencià de la televisió autonòmica ‘À Punt’. L’actriu ontinyentina està al davant d’aquest espai d’humor que s’emet dimecres per la nit i que serveix d’aparador dels principals intèrprets del panorama de l’escena valenciana i catalana.

“L’humor és la millor manera que hi ha per a aprendre dels nostres defectes com a societat”, sentenciava Maria Juan en el primer programa, afegint que seria “l’única frase seriosa” que diria al llarg de la nit. I així va ser.

L’escenari de ‘Comediants’ és el Teatre Principal de Castelló i per ell han passat Óscar Tramoyeres, Carol Tomás, Eva Cabezas, Ferran Gadea, Rebeca Valls, Carlos Amador, Raquel Ortells i Txabi Franquesa. Entre els noms més coneguts que també exhibiran el seu humor als espectadors i televidents es troben Eugeni Alemany i Xavi Castillo.

Segons explica l’ontinyentina, “els feed-backs que estan arribant-me del programa són molt bons”, explica amb il·lusió i afegeix: “Estic feliç i contenta perquè és un programa amb el qual em sent molt còmoda i tinc la sort de tindre uns companys de gran qualitat”. L’actriu sap que és el començament de la nova etapa de la televisió, i tot i que no se sap l’abast que està tenint, les perspectives són positives.

El programa es va gravar en el mes de maig, en el Teatre Principal de Castelló ple de públic i amb la presència d’una banda de música en directe. La producció va a càrrec de València Imagina TV (VITV).