Masters Ballet estrena “la seua gran reserva”

Dos anys han estat reposant i enriquint-se les coreografies que veuran la llum en l‘Entrada de Moros i Cristians. Com un vi de gran reserva, que es destaparà en pocs dies, oferirà tres espectacles amb els quals esperen emocionar i emocionar-se.

El compte arrere per a reprendre el pols a les festes de moros i Cristians està consumint-se dia a dia. No serà una edició més, i això ho saben en Masters Ballet, que està vivint aquest retorn d’una forma molt intensa, des de tots els punts de vista. “Els sentiments a les portes de l’estrena són diversos i van des de la il·lusió desmesurada, fins a l’agraïment simplement pel fet d’estar i, tot, amb un plus de nervis i emoció d’alt voltatge”, explica Mª Carmen Mompó, de Masters Ballet.

Fi de la travessia pel desert

I és que la travessia professional en el desert que han patit els col·lectius i empreses lligades al món de la festa, a causa de la llosa de la pandèmia, no ha sigut gens fàcil. “En baixar-se de la rutina, costa tornar”. Però una vegada pres el pols a la dinàmica, per a moure de nou el motor d’aquestes celebracions, “hem observat és que les persones que estan participant, tenen una implicació grandíssima: el que està, està més que mai. Per això, el nivell d’esforç i d’il·lusió ix d’allò més profund i transmeten aquell sentiment de les coses que es fan des de les entranyes”.

Des que el 15 de juliol arrancara el gruix dels assajos, ja es respira en Masters Ballet, que aquest és un any molt especial: “Està sent un procés enriquidor i es nota en la col·laboració dels ballarins i també en gestos xicotets, que signifiquen tot un món, com aplaudir espontàniament després de cada assaig”.