Mazón anuncia a Ontinyent un canal directe per a les empreses

Es prepara per a posar-se en marxa en el mes d’abril. Serà un canal directe entre l’administració autonòmica i les empreses. El President de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat una iniciativa imminent, un Canal Empresa que permetrà a qualsevol mercantil que mantinga una relació amb l’administració conèixer, exactament, en quin moment es troba la tramitació del procés.

El Canal Empresa que ha anunciat Mazón a Ontinyent servirà per a fer un seguiment de projectes, licitacions o qualsevol gestió que es mantinga amb qualsevol departament de la Generalitat “en temps real”.

Aquesta mesura ha estat anunciada hui pel President de la Generalitat a un dinar celebrat a la finca La Clariana on ha compartit taula i tertúlia amb empresaris de la comarca. Es tracta de la novena edició dels Encontres Empresarials que organitza la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) que hui han arrancat amb la presència de Carlos Mazón. També ha estat present la conselleria d’Innovació, Nuria Montes, així com el secretari autonòmic d’Indústria, Felipe Carrasco. Juntament amb ells han assistit al dinar i a la posterior conversa l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el president de Caixa Ontinyent, Pepe Pla i el de la Mancomunitat, Ismael Sanvíctor, entre d’altres.

Mazón ha defensat la simplificacio administrativa que es vol posar en marxa des del Consell, per agilitzar tràmits, reduir els temps i incentivar així les inversions, tal i com ha manifestat.