Quina processó es vorà afectada per la pluja?

S’esperava una Setmana Santa amb precaucions, mirant el cel, consultant els parts meteorològics perquè s’havia anunciat l’arribada d’una DANA que podia condicionar els dies festius. Sembla que la cosa no serà per a tant. De moment el vent de ponent i la baixada de temperatures s’han evidenciat. No tenim l’oratge primaveral que es va repetir durant moltes setmanes del mes de febrer però les previsions no són tan catastròfiques. Això sí, el risc de pluges per als pròxims dies es manté.

La previsió d’oratge que elabora Jordi Payà per a la nostra web ens indica que els termòmetres poden començar a remontar a partir de hui dimecres. Segons aquestes prediccions demà Dijous Sant poden desfilar alguns núvols que podrien deixar caure algunes precipitacions sobre la nostra zona. Però seria de matí. De vesprada i, per la nit, no n’hi ha perill de pluges. Per tant la Processó del Silenci que transcorre per la Vila no es vorà afectada.

Respecte al Divendres Sant n’hi ha alguna discrepància en les previsions. Mentres que des d’Oratge.net s’indica que el dia estarà dominat per la nuvolositat, la predicció d’AEMET per a Ontinyent i la seua zona sí que marca un 85% de possibilitat de pluja de vesprada. Això és a hores d’ara i per tant pot canviar. En tot cas eixa previsió podria afectar a la Processó del Divendres Sant.

En quan al Diumenge de Resurrecció, també n’hi ha possibilitats de precipitacions amb un percentatge del 95% des d’AEMET. Es podria vore afectat l’últim acte de Setmana Santa, el de l’Encontre Gloriós a les 12 hores a la Plaça Major.