Mercadona inverteix més de 5 milions d’euros en mascaretes reutilitzables per a la seua plantilla

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, substitueix les màscares higièniques no reutilitzables de les seues treballadores i treballadors per unes noves màscares higièniques reutilitzables corporatives, més pràctiques, modernes i sostenibles, que llueixen el logo de l’empresa en un lateral.

Aquest canvi, que implicarà una inversió anual de més de 5 milions d’euros, suposa una gran millora en els equips de protecció en el lloc de treball, ja que aquestes noves màscares són més resistents a la calor i a la humitat, més còmodes i ergonòmiques, i protegeixen durant tota la jornada laboral. A més, es reforça el compromís de la companyia amb el medi ambient, en apostar per una peça reutilitzable fins a 10 usos.

Aquesta millora va començar a aplicar-se a la fi de 2020 i la previsió és que els més de 95.000 empleats de la companyia gaudisquen d’aquestes noves màscares corporatives abans que finalitze el mes de maig.

El proveïdor Totaler Cambrass,especialista en tèxtils per a bebé, és el responsable d’elaborar aquest producte certificat per AITEX sota la norma espanyola UNEIX 0065-2020 i europea CWA 17553:2020, caracteritzat a més per la seua alta eficàcia de filtració del 99% i la seua alta capacitat de respirabilitat, en les seues instal·lacions de la localitat d’Ontinyent (València) per a les treballadores i els treballadors d’Espanya i Portugal.