Mercadona obri el primer supermercat eficient a Ontinyent

Ontinyent compta amb el primer supermercat de Mercadona eficient en la ciutat. Una aposta d’aquesta companyia de supermercats físics i de venda en línia en l’avinguda del Tèxtil, una zona que s’està convertint en el principal referent comercial de les grans superfícies a Ontinyent, dotant el polígon industrial El Pla d’un caràcter terciari que se suma a l’industrial.

Aquest nou supermercat, que obri amb el Nou Model de Botiga Eficient, reforça l’excel·lència en el servei i optimitza l’acte de compra dels seus clients, presenta millores de les quals es beneficien tant els clients, com els treballadors, els proveïdors i la societat.

Per a això, aquest nou supermercat compta amb novetats en totes les seues seccions. Per exemple, disposa d’una góndola central en la perfumeria per a la cosmètica especialitzada, especialitats de sushi, una nova secció de forn i pastisseria refrigerada o una nova exposició en la pescateria per als productes de petxina; entre altres novetats. Així mateix, en aquesta botiga s’incorpora una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasament, i la nova secció ‘Llest per a Menjar’, que comptarà amb un total de 35 plats diferents. Totes aquestes opcions se serviran en envasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre (material compostable), el cartó o el paper.

A més, aquest nou supermercat disposa, entre altres millores, d’una nova entrada amb doble envidrat que evita corrents d’aire, uns corredors més amplis, una àrea de descans en la mateixa botiga amb cadires i taules on els clients poden consumir el plat recentment preparat i acompanyar-lo amb begudes fredes, i un nou model de carro i de carro tipus cistella, molt més ergonòmics i lleugers.

Aquesta nova generació de supermercat eficient, que ha suposat una inversió de quasi 6 milions d’euros, disposa d’un disseny totalment renovat respecte a l’anterior model de botiga amb nous colors i materials, tant en la façana exterior d’accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions. Així mateix, aposta per amplis espais diàfans que faciliten l’entrada de llum natural i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

En la construcció d’aquesta nova botiga eficient de Mercadona, que compta amb una plantilla d’aproximadament 40 treballadors amb ocupació estable i de qualitat, han participat 40 proveïdors que han donat ocupació a més de 200 persones durant la fase d’obra.

Des de la companyia expliquen que aquesta obertura suposa el tancament de la botiga que Mercadona té en l’avinguda Ramón y Cajal.