Mercedes Pastor, en la llista del PP per al Congrés dels Diputats

Mercedes Pastor, portaveu en funcions del PP a l’Ajuntament d’Ontinyent (fins al dissabte en què es constituirà el nou plenari), estarà present en les llistes electorals que presentarà el Partit Popular per la província de València de cara a les eleccions legislatives del pròxim 23 de juliol.

La presidenta local del PP figura en el lloc número 12 d’una candidatura que encapçala Esteban González Pons i encara que té remotes possibilitats d’eixida és la primera volta que figura en aquesta llista.

El nom de Mercedes Pastor s’uneix al del qui ha estat alcalde de Castelló de Rugat durant els últims 8 anys, Antonio Esquinas, que formarà part de la candidatura socialista al Congrés dels Diputats figurant al lloc 10. També amb remotes possibilitats d’eixir. La llista estarà encapçalada per la ministra de Gandia, Diana Morant.

Sí que té possibilitats de ser elegida Àgueda Micó, de l’Olleria, que encapçalarà la candidatura de CompromísSumar després de l’acord entre la coalició nacionalista i la nova formació de Yolanda Díaz.