Més de 400 educadors Juniors es retroben a Sant Josep

Foto: El sopar del 35 aniversari és el precedent.

La història del moviment Junior de Sant Josep arranca a cavall de finals dels 60 i principis dels 70 del segle passat. Però, el centre ha volgut oficialitzar enguany el 50 aniversari, fent-lo coincidir amb un dels seus exponents més visibles: les falles que arriben al seu mig segle d’existència.

Al llarg d’aquestes cinc dècades pels Juniors de Sant Josep han passat milers de xiquets i xiquetes així com centenars de jóvens que han exercit el seu paper com a educadors.

El pròxim dissabte tenen una cita. El centre ha convocat, a banda dels actuals integrants, a tots aquells que han estat educadors juniors des de la primera promoció de la qual es té referència, en 1973 fins a l’actualitat.

De moment en són més de 400 els que ja han confirmat la seua assistència a un acte multitudinari que tindrà lloc al pati de la parròquia i del qual ja existeix un antecedent: la trobada que es va realitzar amb motiu del 35 aniversari.

A més dels educadors que participaran en la vetlada també s’espera la presència dels sacerdots que han format part d’aquesta història, sobretot, com a vicaris de la parròquia i consiliaris del centre. També es comptarà amb les cuineres que han col·laborat durant tants anys.