Més de mig miler de persones participen en la ‘Nit Gran’ celebrada a la Glorieta

Molts anys després que els joves grups musicals Atlàntics, Tèx-Mons, Dècada, Saltos i Élites feren vibrar Ontinyent amb la seua música durant les festes de Moros i Cristians, els ara veterans components i bona part del seu públic de l’època viatjaven aquest dimarts en el temps per tornar a viure les sensacions viscudes dècades arrere.

Açò era possible gràcies a la ‘Nit Gran’, la festa musical dels 60 i 70 organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent a la Glorieta, que reunia més de mig miler de persones per gaudir de l’espectacle. Presentada per M. José Tornero, la festa ha inclòs per primera volta l’opció a participar d’un sopar a preu reduït (5 euros) per tal que els i les participants pogueren agarrar forces per xalar de la segona part de la vetllada, amb més música i també ball.

El regidor de Majors Actius, José Rafael Sanchis, agraïa la bona acollida que ha tingut aquest concert, “que reivindica la tradició musical de les nits d’estiu des de fa diverses dècades, d’un moment al qual es va viure una gran explosió musical, i dona a molta gent la possibilitat de tornar a gaudir junts aquells bons moments viscuts en el passat”.

Per la seua part, la regidora de Festes, Àngels Muñoz explicava que “les novetats en el plantejament atenen a peticions i suggeriments de les mateixes persones que participaven en la festa de l’any passat, on encara teníem certes limitacions degudes a la pandèmia. Enguany afortunadament hem pogut ampliar i millorar la festa, i agraïm la gran afluència registrada i les felicitacions que estem rebent”, manifestava.