Més localitats que mai per a l’Entrà i el preu canvia segons el lloc

La Societat de Festers i l’empresa Romian Producciones han donat a conèixer les condicions de la venda de localitats per a les tribunes i cadires de l’Entrà de Moros i Cristians d’Ontinyent del 25 d’agost. Moltes novetats respecte a les últimes edicions que gestionava l’empresa Eventos Gil.

Un dels canvis més importants serà l’increment de localitats, fins a 10.000 (són 3.000 més) respecte a les últimes edicions festeres.

D’altra banda la principal innovació d’enguany serà que el preu variarà segons la ubicació de la localitat. Així, des del punt d’arrancada de la desfilada en l’Avinguda l’Almaig fins a l’encreuament amb Pintor Segrelles les localitats, en tribuna, valdran 16 euros. Des d’aquest punt de l’Almaig i Pintor Segrelles fins on comença Daniel Gil, 15 euros. En l’Avinguda Daniel Gil, el primer tram fins a l’encreuament amb Salvador Tormo el preu serà de 15 euros. I des d’ací fins al final de la desfilada en la Glorieta dels Moros i Cristians, 17 euros. A tots aquests preus caldrà sumar les despeses per venda online.

La venda online la realitzarà Enterticket.es i l’inici serà a partir de les 11 hores del matí del dijous 27 de juliol.

Una de les aportacions que realitzarà l’empresa serà destinar un equip d’acomodadors que ajudaran als espectadors a ubicar la seua localitat i per tant els situaran al lloc corresponent a la compra que hagen efectuat. A diferència d’altres anys no es cobrarà preu per utilitzar les grades ni en els Alardos ni en l’Entrà infantil ni en l’arrancada de la Diana del diumenge pel matí.

Les cadires costaran 7 euros en l’Almaig i 8 euros en Daniel Gil. Des de l’empresa que enguany tindrà la gestió de la venda de localitats s’ha recordat que també es vendran de manera presencial el dies 21 i 22 d’agost, des de les 10 hores del matí, a la seu del Museu Fester.