Mig Any: Avancen 1 hora la desfilada i eliminen el 3r i 4t lloc del futbol

Amb l’objectiu de “posar en valor tota la programació del Mig Any Fester” des de la Societat de Festers s’han introduït una sèrie de modificacions que ja s’aplicaran en l’edició d’enguany, segons ha explicat el president de l’ens, Vicent Pla.

El primer dels canvis té a veure amb la presentació del Bulletí del Mig Any Fester. “S’avança una setmana per a guanyar temps per a repartir els exemplars i aplegar en temps i forma”. D’aquesta manera, la presentació serà aquest divendres, 25 de gener a les 20.30 hores, al saló d’actes de la Societat de Festers.

L’altra de les novetats anunciades per Vicent Pla és “l’eliminació de les places 3a i 4a del campionat de futbol 7 que tenen lloc el 23 de febrer. Aquesta disciplina era l’única que tenia 4 llocs de classificació i ens semblava que era un greuge comparatiu respecte a les altres modalitats com són pàdel, tennis taula i voleibol”.

Per últim, el canvi més important és que “la desfilada del Mig Any s’avança una hora. És un acte que té cada vegada més importància i en el qual participen ara totes les comparses. Per tant, hem cregut convenient avançar-lo per què tant el públic com els festers el puguen gaudir millor”. Un altre canvi de la desfilada és “que començarà en l’encreuament entre els carrers Dos de Maig, Martínez Valls i Alcalde Paco Montés. Aquesta modificació respon a criteris d’espai”, afirmava Vicent Pla.

El nou president de la Societat de Festers ha explicat que “l’elaboració de la programació del Mig Any Fester, que de vegades és més complexa que la de la Setmana Gran, ha necessitat un treball a contrarellotge però l’experiència de la junta actual ha facilitat molt les coses”, manifestava.

La celebració del Mig Any començarà, oficialment, el 25 de gener i es perllongarà amb activitats fins al 24 de febrer.