Miguel Micó or al circuit Mediterrània Triatló

El passat dissabte 2 de setembre se celebrava a València l’última de les proves que conformen el circuit Mediterranea Triatlon, una lliga formada 3 triatlons els quals se celebren en les distintes capitals de província de la Comunitat Valenciana (Alacant, Castelló i València).
La prova que tancava el calendari de la lliga, la de València, aprofitava el muntatge de la Copa del Món que es va realitzar el dissabte de vesprada al port de la ciutat. Tot i que el mal oratge va obligar a modificar algunes curses, la distància supersprint en la que participava Micó no va patir cap canvi. Les i els participants van haver de completar 350 metres nadant en les aigües del port, 10 quilòmetres de ciclisme i 2.500 metres de carrera a peu.
Miguel Micó, esportista del Club Triatló Ontinyent, va creuar l’arc de meta en quarta posició de la categoria V3M (Veterans 3 Masculí). Aquesta classificació li va servir per a sumar la puntuació necessària en la lliga per a ser el primer classificat al còmput general.