Missa del Crist, diumenge matí, en directe a través de El Periòdic d’Ontinyent

Les Festes han estat suspeses. Però la devoció del Crist es viurà el diumenge, dia en que havia de celebrar-se la jornada dedicada al Morenet. Serà a partir de les 08:45 hores del matí, en una retransmissió que oferirà El Periòdic d’Ontinyent a través de la seua pàgina Facebook, una xarxa social que compta amb més de 21.000 seguidors en l’actualitat.

La Missa del Crist serà concelebrada pels sacerdots de la ciutat i presidida per Melcior Seguí, plebà de Santa Maria i vicari episcopal. Comptarà amb la col·laboració de la Societat de Festers i la participació dels anderos del Crist i la coral del Nou Orfeó.

L’assistència a la celebració eucarística que tindrà lloc a l’ermita de Santa Anna s’ha restringit a un públic màxim de 200 persones. Per tal de controlar els accesos es prendrà la temperatura a tots els participants i serà obligatori l’ús de mascaretes i la neteja amb hidrogel alcohólic. A més, només es podrà aparcar en la part baixa de l’ermita. L’accés serà peatonal per la zona del Calvari.

Amb tot les autoritats han recomanat que la gent seguisca des de casa la retransmissió, sobretot aquelles persones majors i de risc.