Monday AITEX Webinars torna amb un programa renovat

Arriba un nou cicle de Monday AITEX Webinars, la programació gratuïta de webinars que AITEX realitza des de fa més de tres anys. Són formacions en línia i gratuïtes en les quals s’ofereix informació especialitzada i de qualitat dirigida exclusivament a empreses.
Gràcies a l’èxit de les últimes edicions, AITEX continua apostant pel desenvolupament i progrés del teixit empresarial nacional. Aporta informació de valor relacionat amb els sectors d’aplicació en els quals treballa, així com dels últims avanços en recerques i projectes de R+D.
Els webinars es duen a terme tots els dilluns a les 16:00 h i són impartits per experts i professionals de les tres grans àrees que conformen AITEX: laboratoris, R+D i formació. A més, també són convidats grans professionals de diferents sectors empresarials. En aquesta edició es portaran a cap dues webinars dedicats als informes generats en la fira ITMA, es comptarà amb la presència d’Alejandro Garrido, Business Development Manager en Google i a dos especialistes de Kantar Worldpanel.
PROGRAMA DE WEBINARS PER A AQUEST QUADRIMESTRE
– 11 setembre: Informe ITMA | Part I | Fibres, filatura i tejeduría de calada i punt. Impartit per Javier Pascual, responsable G.I. Fibres Tècniques i Materials Tèxtils, Fernando Aguilar, director de projectes i Jorge Muñoz de Muñoz Miralles.
– 25 setembre: Informe ITMA | Part II | Tintura, estampació i acabats. Confecció. Sostenibilitat. Impartit per Eduardo Fagés, responsable G.I. Sostenibilitat i Tecnologia de Materials, Jorge Moreno, responsable G.I. Tèxtils Intel·ligents i Digitalització i María Blanes, responsable G.I. Eco-processos, Cosmètica i Salut.
– 2 octubre: Com Generative AI, la intel·ligència artificial de Google, pot aplicar-se en les empreses. Impartit per Alejandro Garrido Carmena, Business Development Manager en Google.
– 16 octubre: Productes sanitaris. Nous desafiaments i nova era després de la pandèmia. Impartit per Judit Sisternes i Cristina Ferrer, Departament de Productes per a la Salut i higiene
– 23 octubre: Nova certificació tèxtil sostenible: OEKO-*TEX® ORGANIC COTTON. Impartit per Consuelo Carbonell, responsable Departament OEKO-*TEX®.
– 30 octubre: Noves solucions: revaloració de fibra de carboni i altres fibres procedents de materials composts. Impartit per Iván Domenech, director de projectes de R+D.
– 6 novembre: Esport i confort: innovacions en equips esportius per a un òptim rendiment. Impartit per Miriam Martínez, responsable laboratori de confort, Jorge Beltrá, responsable laboratori Equips de Protecció Individual APPE i Maria José Gisbert, directora de projectes
– 13 novembre: Nous models de negoci basats en tèxtils intel·ligents. Casos d’èxit. Impartit per Jorge Moreno, responsable de G.I. Tèxtils Intel·ligents i Digitalització de AITEX.
– 20 novembre: Construint un Futur Sostenible: Agenda 2030, Directiva Europea i Certificacions Ecològiques. Impartit per Isabel Soriano, cap àrea, innovació. Comité executiu AITEX.
– 27 novembre: Resultats estudis de mercat tèxtil-llar temporada primavera-estiu. Rosa Pilar López, Internacional Project Manager i Laura Mesas, de Kantar Worldpanel. Moderat per Carmen Jover.
En http://www.aitex.es/mondayaitexwebinars/ les empreses poden consultar el programa complet dels webinars i inscriure’s. Les places són limitades.