fbpx

Mónica Oltra assegura que la residència obrirà en novembre

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha assegurat que la residència per a persones amb diversitat funcional intel·lectual d’Ontinyent entrarà en funcionament “el pròxim més de novembre” i invertirà “1,5 milions d’euros anuals en el personal del centre”. Així ho confirmava en una reunió mantinguda ahir amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la 1a tinent d’alcalde, Rebeca Torró, la regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, així com familiars i associacions de persones amb diversitat funcional intel·lectual de la comarca de la Vall d’Albaida.

Aquesta residència va estar finalitzada en l’any 2010 i des d’aleshores està pendent d’obrir. En els últims mesos, segons manifestava l’alcalde d’Ontinyent, s’han realitzat diverses millores en la cuina i en els banys, així com s’han actualitzat alguns sistemes de l’edifici, accions “necessàries per a poder posar en marxa la instal·lació”.

Segons informava en la reunió Mónica Oltra, la residència té capacitat per a 40 persones i comptarà amb una plantilla de 57 treballadores i treballadors “que es posaran a treballar aquest mateix mes d’octubre, de cara a la incorporació progressiva de les persones usuàries durant el mes de novembre”.