Mor el doctor en bioquímica i investigador Juan Ureña

Als 41 anys ha mort Juan Ureña Peralta, doctor en bioquímica i membre de l’equip professional del Centre d’Investigació Príncipe Felipe de València.

Juan Ureña era, a més, un membre actiu en la comparsa Llauradors de la que formava part amb els seus amics i familiars. També és recordat perquè va jugar durant algunes temporades al primer equip de l’Ontinyent C.F. en l’època de Tercera Divisió, on va compartir vestuari amb l’actual entrenador de l’Ontinyent 1931 C.F., Roberto Bas, o l’entrenador del Juvenil, Juanma Bas.

Com a doctor en bioquímica per la Universitat de València des de 2016, actualment, exercia com assessor científic i comptava amb una àmplia experiència en laboratoris d’investigació.

Precisament el Centre d’Investigació Príncipe Felipe on desenvolupava el seu treball ha destacat la seua “actitud entusiasta per la investigació”, al temps que ha aprofitat per “reivindicar, una vegada més, la necessitat d’investigar i seguir lluitant contra el càncer amb més coneixement científic”.