Multa a l’Ontinyent 1931 CF després del “show” de l’àrbitre

El Comité de Competició i Disciplina de la Lliga Preferent ha decidit sancionar l’Ontinyent 1931 C.F. amb una multa de 100 euros pels “incidents del públic de caràcter lleu” durant el partit disputat el diumenge al Clariano entre l’equip blanquinegre i el Castellonense.

La resolució arriba després del “show” que va muntar l’àrbitre Ortega Puchades que va reflectir en l’acta que havia rebut “amenaces de mort” i que “un aficionat de l’equip local identificat per la indumentària va amagar amb llançar un objecte sòlid no identificat”. El col·legiat va requerir la presència de la policia. Ràpidament, apenes havien passat uns minuts des de la finalització de l’encontre, es van personar a l’estadi municipal tant agents de la Policia Local com de la Policia Nacional. Curiosament el part del cos policial municipal desmentia la versió de la perillositat de la situació ja que “s’observa que no n’hi ha situació violenta”.

El partit va tindre també l’expulsió del davanter Casti i de l’entrenador local Roberto Bas. Als dos se’ls ha imposat un partit de sanció.