fbpx

Multitud d’activitats al barri del Llombo per a celebrar el 9 d’Octubre

Amb motiu de la festivitat del 9 d’octubre, el barri del Llombo ha organitzat una sèrie d’activitats que ocupen el calendari fins al pròxim dimarts. Entre la programació es troben diferents activitats esportives, com la bicicletada prevista per a les 10.30 hores de hui, amb eixida des del parc del Llombo, i una exhibició de pilota valenciana al carrer Jaume I, a les 17.00 hores.

Aquesta programació festiva comptarà també demà amb una xocolatada al CEIP Lluís Vives, acompanyada de la tradicional matinal infantil a partir de les 10.30. A les 18.00 hores, les disfresses estaran les protagonistes amb la cercavila organitzada pels carrers del barri.

Per concloure els actes referents a aquesta festivitat, el dimarts, dia 9 d’octubre, es realitzarà la missa al carrer davant el parc del Llombo a les 9.30 hores. Seguidament, a partir de les 11.30 hores, es realitzaran les visites al Museu Arqueològic d’Ontinyent i la Vall d’Albaida i al refugi antiaeri del regall, donant-se per finalitzades les festes a les 20.30 hores de la vesprada amb el sorteig de dos pernils i un formatge.

A banda de les activitats previstes a la programació de les festes del Llombo, aquest cap de setmana es presenta molt intens per a la ciutat d’Ontinyent, realitzant-se gran quantitat d’activitats dirigides a públics diferents.

Pel que fa al sector més jove de la població, aquesta vesprada, per celebrar l’apertura de les instal·lacions del nou Espai Jove, l’Oficina de Joventut ofereix la possibilita de participar en la lliga de billar que començarà a les 18.00 hores. El nou espai, ubicat al carrer Joan XXII 10-B, està dotat de diferents elements recreatius com taules de billar, de tennis taula, futbolí i Play Station 4, així com d’equipament informàtic i accés a internet.

La música també jugarà un paper fonamental aquesta nit a Ontinyent amb la celebració de la 39 edició de ‘retrobem la nostra música’. La Colla de Xirimites i Tabals El Regal d’Ontinyent oferirà un concert, a les 19.30 hores, a la placeta de Sant Carles en el marc de la campanya d’ajudes a agrupacions musicals.

Per tancar les activitats previstes a la ciutat per a aquest cap de setmana, demà diumenge, a partir de les 10.00 hores, es donarà l’eixida de la marxa solidària integrada al circuir Run Càncer. La cursa tindrà l’arc d’eixida i de meta junt al CC El Teler i recorrerà els barris de Sant Josep, el Llombo i Sant Rafel.

A més, com és habitual cada primer diumenge de més, aquesta setmana Ontinyent comptarà també amb el Mercat del Diumenge, afegint-se al gran nombre d’activitats i esdeveniments nomenats una opció més per no quedar-se en casa aquest cap de setmana.