Naix ‘Somnia’, un nou club de lectura en Cucamonas

Ana Brotons i Diana de Miguel es van conèixer per les xarxes socials i per la seua afició a la literatura. De la seua amistat ha sorgit un nou club de lectura a Ontinyent: ‘Somnia’. I aquestes dues dones han trobat en la papereria-llibreria Cucamonas el millor aliat per a fer realitat la seua il·lusió: crear un aforament per a comentar llibres, partint dels gèneres de fantasia i romàntica, encara que estan obertes a altres classes de gèneres literaris.

Ja va tindre lloc una primera sessió de presentació i, el pròxim 13 d’abril, a les 12 del migdia es comentarà el primer llibre que ha decidit aquest nou grup de persones que estimen la lectura i la literatura. Serà ‘Tú Navidad, yo Ramadán’, obra de l’ontinyentina i una de les promotores del club, Ana Brotons.

“El club està adreçat a gent jove i a adults i la intenció és reunir-se una vegada al mes en Cucamonas. A més a més, els membres del club de lectura tindran un descompte per la compra dels llibres en aquest establiment”, expliquen Ana Brotons i Diana de Miguel.

Ambdues es dediquen a l’ensenyament en l’etapa d’Infantil i són integradores socials. Comparteixen la passió per la lectura i tenen molts gustos en comú.

Les persones interessades en participar en aquest club es poden posar en contacte amb les promotores de la iniciativa en Instagram: @anabrotonss i @mil_librosconte, així com la papereria-llibreria Cucamonas, presencialment o en el perfil d’Instagram @cucamonaslibreria.