Natacha Sanz publica una novel·la sobre la 1a volta al món

Enguany se celebra el V Centenari de l’inici de la primera volta al món i l’ontinyentina Natacha Sanz Caballero, resident als Estats Units des de fa molts anys, ha publicat la seua primera novel·la en la qual narra “l’odissea de la gesta que va ser aquesta volta al món”.

‘Yo fui el primero’ és una novel·la històrica que narra un dels esdeveniments més importants de la humanitat des de les veus de dues dels seus protagonistes, Diego i Enrique. Dos joves amb molt diferents circumstàncies i històries personals que es van embarcar amb l’armada de Moluques. “Dos personatges reals però quasi anònims, la qual cosa m’ha permés crear les seues històries i imaginar els seus anhels, en el que va ser un dels viatges més difícils i alhora transcendents de la nostra història”, detalla Natacha.

En ‘Jo vaig ser el primer’, sustentada en “una profunda i minuciosa documentació històrica, el lector viurà en primera persona els esdeveniments més coneguts del viatge de la primera circumval·lació de la terra i sentirà amb els seus personatges la por, la fam o el coratge que els va sustentar durant els llargs mesos de travessia”, detalla l’escriptora.

La primera novel·la de Natacha està disponible en paper i en format electrònic, a través d’Amazon.