Natàlia Enguix (Ens Uneix): “volem ser la veu dels ajuntaments independents a les institucions valencianes”

La vicepresidenta primera de la Diputació de València per Ens Uneix i responsable de l’àrea de Cooperació Municipal, Natàlia Enguix, ha destacat que la seua formació “vol ser la veu dels ajuntaments independents a les institucions valencianes”. Són declaracions que Enguix feia divendres en Oliva, en reunir-se amb l’alcaldessa Yolanda Pastor (Projecte Oliva) en el que va ser l’inici d’una ronda de visites institucionals per conéixer les necessitats dels municipis de la província.

En paraules de Natàlia Enguix, “tenim un paper fonamental en l’ajuda als municipis governats per partits independents. S’identifiquem en aquesta forma de gestionar, més enllà de les sigles polítiques. Partits com aquest (Projecte Oliva) que posen a les persones en el centre de les seues polítiques. Volem ser la veu d’aquests ajuntaments a les institucions valencianes”.

Enguix va ser rebuda per Yolanda Pastor, i membres del govern municipal, signant en el llibre d’honor i participant en una reunió en la qual s’analitzaven les inversions que la corporació provincial està executant al municipi, així com les principals necessitats existents en les quals pot comptar-se amb el suport de la Diputació. En aquest sentit, s’abordaven assumptes com l’estat del projecte de millora de la comunicació viària entre Oliva i Piles, així com la necessitat d’invertir en la rehabilitació del Teatre Olimpia.

Yolanda Pastor mostrava un gran agraïment a Natalia Enguix “per elegir Oliva com a la primera localitat a fer la visita institucional, i volem donar-li l’enhorabona pel nou càrrec que ostenta com a vicepresidenta Primera de la Diputació de València”. L’alcaldessa afegia que “la nostra prioritat són les persones, són els nostres veïns i veïnes, i ells estan per damunt de qualsevol sigla” declarava Pastor.

Reunió per estudiar possibles confluències entre partits independents

Posteriorment a la visita institucional, l’alcalde d’Ontinyent i secretari general d’Ens Uneix, Jorge Rodríguez, participava d’un dinar i reunió amb Natàlia Enguix i Yolanda Pastor, a la qual es van exposar víes estratègiques de col·laboració que pogueren confluir en un projecte independent unificat en la comarca de la Safor, que poguera permetre aconseguir algun dels diputats en joc a aquesta comarca a les eleccions vinents municipals.

Des d’Ens Uneix expliquen que “la idea és posar-se en contacte amb forces independents a la comarca i plantejar un projecte unificat liderat des d’Oliva per Yolanda Pastor, una alcaldessa avalada per la seua impecable trajectòria política i els seus resultats electorals, que ha obtingut l’alcaldia gràcies al seu treball constant pel poble, més enllà de les sigles”, assenyalaven.