Natàlia Enguix: “votar a Jorge Rodríguez és també votar que Ontinyent puga ser decisiu a València”

La diputada de La Vall Ens Uneix a la Diputació de València i 1a tinent d’alcalde d’Ontinyent, Natàlia Enguix, destacava que votar a Jorge Rodríguez a les pròximes eleccions municipals “és també votar que Ontinyent puga tenir més poder i ser decisiu a València”.

Enguix, que acompanyava a l’alcalde en una visita a les obres del Museu, posava en relleu que davant un resultat ajustat a la Diputació entre els grans partits, el fet que Ens Uneix mantinga la representació a l’ens provincial “pot ser extremadament positiu per a la comarca”. Com a mostra, posava els 500.000 euros aportats per la Diputació per al Museu del Tèxtil, i els 40.000 euros que l’ens provincial aporta enguany al funcionament de la Fundació Museu del Tèxtil, “tot aconseguit en gestions realitzades amb l’actual context.

En paraules de Natàlia Enguix “La gent ha de tenir clar que votant a Ens Uneix podem tenir més capacitat d’influència a València. Si el resultat de les eleccions a Ontinyent i la Vall d’Albaida és tan fort o més que als darrers comicis municipals, podrem ser decisius a la Diputació, i això seria molt beneficiós tant per a Ontinyent com per al conjunt de la Vall d’Albaida”.

Enguix afegia que “la gent ha de ser conscient de la importància del que ens juguem: si l’acta de diputat per la comarca està en mans dels grans partits, el diputat o diputada acatarà la disciplina de vot de la seua formació. Si està en mans d’Ens Uneix, sempre estarà per damunt de tot l’interés d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Així de senzill i així de clar”, subratllava.