Nevarà a Ontinyent?

Totes les mirades estaran posades aquest cap de setmana al cel. Són diversos els meteoròlegs que parlen de possibles nevades.

Jordi Payà actualitza l’última hora i explica que hui serà un dia quasi primaveral. “Han pujat lleugerament les temperatures mínimes i també ho faran les màximes perquè en bufar el vent de ponent els termòmetres s’enfilaran al voltant o per damunt dels 20 graus”.

Demà els canvis s’aniran notant. “Durant el matí podrà ploure a la meitat sud de la Comunitat, s’obriran clars de vesprada per tronar a cobrir-se el cel i donar pluges dèbils per l’interior a poqueta nit” explica Payà.

Segons les previsions el plat fort arribarà diumenge, “quan la borrasca s’ubique al sud de les Balears enviant-nos vents de gregal i propiciant, junt a l’anticicló que anirà traslladant-se cap al centre d’Europa, l’entrada de la primera irrupció d’aire fred d’aquest hivern. Diumenge la pluja sembla que serà prou general (encara que en aquestes situacions de gregal sempre plou més al sud de València i al nord d’Alacant), i la cota de neu anirà baixant de forma progressiva durant la vesprada-nit de diumenge i durant la matinada de dilluns“.