No es permetrà l’estacionament de motos en la plaça Ausiàs March

Els representants de l’Associació Veïnal Ausiàs March han proposat aquesta darrera setmana algunes reivindicacions d’aquesta zona verda de la ciutat.

Francisco Malpartida, president d’aquesta associació, explica que la recent reunió amb Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, “ha estat una reunió molt productiva i un dels primers compromisos adquirits per l’alcalde ha estat la prohibició de l’aparcament de motos en tota la plaça, pel que valorem aquesta mesura de manera molt positiva”.

A la prohibició d’estacionament s’han sumant altres propostes com ara col·locar elements a la par baixa del parc que impossibiliten l’estacionament de vehicles amb intenció de “protegir la cera, ja que és un perill per als vianants”.

A més, a llarg plaç, no es descarta la instal·lació de càmeres de seguretat com també s’han col·locat a altres zones de la ciutat per tal d’enregistrar qualsevol incidència. Amb relació a la seguretat, les veïnes i veïns apunten que també s’ha sol·licitat que la Policia Local exercisca com a policia de barri controlant el parc i sancionant en cas de considerar-ho necessari.