Nous vestits per als patges dels Reis d’Orient

‘Ontinyent Il·lusiona’, la campanya nadalenca impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals, acomiadarà l’any 2019 amb tot un seguit d’activitats. Una de les més destacades serà aquest divendres 27 de desembre, quan tindrà lloc el ‘Cap d’any infantil’ a la plaça Sant Domingo, que es farà coincidir amb la presentació dels nous vestits dels patges dels Reis d’Orient.

En concret, la jornada del divendres 27 començarà a les 17.30 h a la plaça Sant Domingo amb la xocolatada i mona per a berenar les xiquetes i xiquets. Serà a les 18.00 h, quan la Colla de Campaners farà sonar les ’12 campanades infantils’. Així mateix, totes i tots aquells que acudisquen tindran ocasió de ser els primers en veure els nous vestits que utilitzaran els patges dels Reis d’Orient a la cavalcada del pròxim 5 de gener, una renovació de vestuari que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent amb l’Associació d’Amics dels Reis d’Orient. També eixe dia en la plaça de Sant Domingo, a partir de les 18.30 h, tindrà lloc l’espectacle ‘Freak Show’ amb els malabars com a protagonistes, inclòs al 8é Festival de Circ i Teatre al carrer d’Ontinyent.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animava a tots els veïns i veïnes d’Ontinyent i dels voltants “a gaudir d’una vesprada plena d’il·lusió i repleta d’activitats infantils a la vegada que poden aprofitar per a realitzar les compres de Nadal a la ciutat perquè Ontinyent continue sent un referent comercial”, manifestava.

 

Altres activitats d”Ontinyent Il·lusiona’

La programació d”Ontinyent il·lusiona’ també inclou altres activitats per a aquests dies: hui, dijous 26, a partir de les 11.00 h hi haurà un contacontes a la biblioteca de Sant Josep. A les 17.00 h i a les 20.00 h tindrà lloc la representació de ‘El Cascanueces’ a càrrec de la Jove companyia Masters Ballet al Teatre Echegaray. Les entrades es poden adquirir per avançat a la web de Caixa Ontinyent (6€ entrada general i 5€ amb descomptes). A més a més, dissabte 28 es produirà l’arribada del carter reial a la ciutat a partir de les 11.00 h. Ho farà acompanyat del seu seguici i el tradicional trenet que recorrerà els diversos carrers de la ciutat per recollir les cartes adreçades als Reis d’Orient.