Obra Social Caixa Ontinyent edita un disc de música festera de la capitania Llauradors

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat el disc ‘De la terra al fruit‘, un nou títol que se suma a la col·lecció de música de festes de moros i cristians i que, en aquest cas, es llança amb motiu de la capitania cristiana que ostenta la comparsa Llauradors d’Ontinyent en 2022.

El disc inclou 16 peces, que recullen música íntegrament llauradora ontinyentina, totes elles dedicades a la comparsa, a les seues esquadres o algun membre d’aquesta. Els discos podran adquirir-se en totes les oficines de Caixa Ontinyent, així com a través de la comparsa, a partir de la presentació del disc que tindrà lloc el dia 22 d’agost.

Amb aquesta mena d’actuacions, Caixa Ontinyent “demostra el suport a la nostra cultura i a les nostres tradicions, i compleix a més amb el seu compromís de revertir a la societat, en forma d’obres socials, els beneficis generats. Són els clients, amb la seua confiança en l’entitat, els qui ho fan possible”, descriuen des de l’entitat.

Amb aquesta publicació, el fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 114 llibres i 49 discos, un treball acumulat en vint-i-quatre anys, en el qual han participat com a autors o intèrprets més de 5.000 persones i el volum de distribució de les quals supera ja els 270.000 exemplars.