fbpx

Ontinyent acull el primer festival de cervesa artesana

Amb motiu del primer aniversari de la tenda cervesera Glop Beer i, “en agraïment al veïnat que ha sigut qui ha fet possible aquest primer any”, segons l’encarregat, aquest dissabte 23 de juny, entre la plaça de baix i l’esplanada de Tortosa i Delgado (descampat de les carpes de bous) Ontinyent acull el Glop Beer Festival, el primer festival de cervesa artesana, des de les 10.00 hores fins a les 2 de la matinada.

Al llarg del dia, els assistents podran gaudir del tast de les distintes cerveses de més de deu cerveseries artesanals, comptant amb quatre tastos programats per a la jornada de hui al local La Fragua, a la plaça de baix. Entre els tastos, que està previst es realitzen a les 11.00, 12.30, 14.00 i 16.00 hores, amb una durada aproximada d’una hora cadascun d’ells, trobem “alfama”, “cata extrema”, “el cantero” i “lluna”, respectivament.

A més, no es tractarà d’un festival únicament de beguda, pel que assistiran a l’esdeveniment diferents food trucks, també coneguts com a gastroneta o camió restaurant, vehicles condicionats per elaborar i vendre menjar.

Amenitzant tota la jornada de hui, des de les 12.30 hores fins al tancament de l’esdeveniment amb el DJ Glop Beer Shop, el festival comptarà amb l’actuació en directe de vuit grups musicals, entre els quals es troben els grups locals “xamfaina”, “lemons” “suite rumba band”, “dj70RPM” i “zerokoma”.