Ontinyent acull més de 500 voluntaries i voluntaris de Creu Roja

Amb motiu de la celebració del dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja, el parc Mestre Ferrero d’Ontinyent acollia, aquest matí, membres de l’organització de tota la província de València. Més de 500 voluntaries i voluntaris, així com dirigents d’aquesta ONG humanitària, s’han desplaçat fins a la localitat ontinyentina per celebrar el seu dia amb una jornada plena d’activitats.

El conjunt d’activitats organitzades per a l’ocasió tenia inici a les 10.00 hores amb l’acte d’inauguració al mateix parc Mestre Ferrero. Aquest acte ha estat seguit de les actuacions de l’alumnat del Ballet Òpera. Avançat el matí, els més menuts han pogut participar en els tallers preparats pels mateixos voluntaris, entre els que es torbaven l’elaboració d’un atrapasomnis, utilitzant material reciclat, i d’un imant personalitzat. Seguidament, s’ha dut a terme la Gimcana Creu Roja Joventut, acompanyada d’una desfilada a ritme de batucada pel barri de Sant Josep.

Finalment, ja de migdia, els assistents han pogut presenciar un simulacre d’emergències acompanyat de l’exposició dels vehicles d’emergència de la mateixa Creu Roja. Segons els responsables de l’activitat, amb aquesta celebració es pretén difondre els principis fonamentals i valors que inspiren l’organització, centrant-se principalment en el voluntariat, un pilar imprescindible per al bon funcionament.