Ontinyent afavoreix la integració laboral de 6 persones amb diversitat funcional amb el programa “Emdisc”

L’Ajuntament d’Ontinyent afavoreix la integració laboral de 6 persones amb diversitat funcional mitjançant el programa “Emdisc”. Es tracta d’una subvenció autonòmica aconseguida per l’Ajuntament, dotada amb fons de la Unió Europea i la Generalitat Valenciana, que ha servit per a donar ocupació a un total de 6 persones d’aquest sector amb dificultats per incorporar-se al mercat labora.

La regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, explicava que “tot i no tenir competències directes en ocupació, des del Govern d’Ontinyent hem dut a terme diverses accions per fomentar la creació de llocs de treball.

Açò ho fem tan donant suport a les empreses com impulsant plans municipals i aprofitant qualsevol oportunitat que ens donen les administracions superiors d’aprofitar plans d’ocupació pública, com en aquest cas”.

El regidor de personal, Pablo Úbeda, apuntava per la seua banda que en concret, “s’ha contractat a 6 persones que han estat treballant durant 9 mesos a jornada completa, i que finalitzaran el seu període a l’Ajuntament el pròxim 30 de juny.

Han estat 2 auxiliar administratius al Poliesportiu i el departament d’agutzils, i 4 conserges als centres cívics del Llombo i Sant Josep, el poliesportiu i la UNED. Pensem que és una bona iniciativa perquè aquestes persones puguen formar-se al mateix temps que prestar un servei públic”, manifestava. El procés de selecció tant al programa “Emdisc” va estar dut a terme a través de LABORA (antic SERVEF).