Ontinyent comença a vacunar

Una bona notícia. Una gran notícia. Una notícia per a l’esperança en la lluita contra el coronavirus a la ciutat d’Ontinyent. Des d’aquest migdia ha començat la vacunació a la nostra ciutat. Ha sigut en centres sanitaris, en l’Hospital General i en la residència de La Beneficència.

Les primeres vacunes han arribat a primera hora de la vesprada i de seguida han començat a aplicar-se entre els treballadors sanitaris, els sociosanitaris i els residents de La Beneficència. Segons s’ha informat el procés continuarà tot el cap de setmana. Només a l’Hospital està prevista la vacunació de prop de 200 treballadors. També aquest dissabte començarà la vacunació en altra residència de majors, la de Sant Francesc.

En El Periòdic d’Ontinyent d’aquest dissabte vos contem de manera extensa la situació actual de la ciutat i l’inici del procés de vacunació. A la imatge que acompanya aquesta informació, la vacuna en primer terme i darrere un infermer d’Urgències de l’Hospital d’Ontinyent rebent la primera dosi.