Ontinyent destaca en el Dia Internacional de Protecció Civil la tasca del voluntariat

Aquest dilluns se celebrava el Dia Internacional de Protecció Civil. La regidora de Govern Obert d’Ontinyent, Natalia Enguix, i el regidor de Policia Local, Protecció Civil i Bombers, Pepe Gandia, visitaven a les voluntàries i voluntaris, encapçalats pel cap de l’agrupació, Juan Cordoba. En aquesta visita els regidors han destacat la tasca de l’agrupació local de Protecció Civil “durant la pandèmia i en qualsevol emergència en la que se’ls necessite”.

Enguix destacava l’efemèride com “una ocasió perfecta per valorar el treball desinteressat d’aquestes persones, que posen el seu temps i esforç a disposició del bé comú del conjunt de la ciutadania. Un treball constant i una vocació de servei a favor de la seguretat de tots i de totes, i que és especialment important en situacions com les que hem viscut als últims temps amb la DANA i més recentment amb la pandèmia de la Covid-19, on han estat part fonamental del servei de repartiment a domicili d’aliments i medicaments que va articular l’Ajuntament durant el confinament, per exemple”, assenyalava.

Per la seua banda, Pepe Gandia recordava “la llarga trajectòria de servei públic dels voluntaris i voluntàries de protecció civil, un col·lectiu amb més de 30 anys de trajectòria a la ciutat on han ajudat a fer front als efectes de fortes pluges i nevades, incendis forestals i industrials, i ara a la pandèmia de la Covid-19, moments als quals sempre han actuat de forma seriosa i efectiva, cosa que tota la ciutadania els hem de reconèixer i agrair”, manifestava.