Ontinyent esgota en 72 hores els tiquets per al sopar de la “Nit Gran”

En sols 72 hores, Ontinyent ha esgotat els tiquets per al sopar de “Nit Gran” d’Ontinyent, que amb la participació de 5 grups musicals rememorarà la música dels 60 i 70 a la Glorieta el 22 d’agost. Serà, a més, l’activitat amb la qual començarà la programació d’Ontinyent en concert prevista per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la Setmana Gran de Festes.

Així, la regidora de Majors Actius i Participació Ciutadana, Inma López, mostrava la seua satisfacció per “la gran acollida que està tenint aquesta nova edició d’aquesta proposta musical que permet a la gent gran rememorar les nits d’estiu al nostre parc emblemàtic com és la Glorieta”. López recordava que precisament per potenciar-la “enguany el sopar serà una torrà de carn a preu reduït, en lloc dels entrepans de l’edició anterior incloent també la picà i la beguda”, remarcava.

En aquest sentit, la regidora recordava que tot i que els tiquets per al sopar s’han esgotat, l’entrada per a gaudir de les actuacions musicals de la Nit Gran “són d’accés totalment lliure i no cal reserva prèvia. Animem a tota la ciutadania que s’acoste eixa vesprada per gaudir en la Glorieta d’una bona vesprada-nit de música en directe”. Cal recordar que en aquesta edició, des de les 19:30 hores del dimarts 22 d’agost i fins ben entrada la mitjanit se succeiran les actuacions dels grups Tèx-Mons, Atlàntics, Dècada, Élites i Saltos, amb components provinents d’Ontinyent, la Vall d’Albaida i el Comtat. Al voltant de les 21:30 hores es farà la pausa per a sopar, després de la qual es reprendrà la festa.