Ontinyent estrenarà aquest dissabte 2 nous grans murals urbans dins la II Edició de “MurArt”

Ontinyent estrenarà aquest dissabte els 2 nous grans murals elaborats dins la II edició del Festival “MuArt”, la iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament per combinar la promoció cultural amb l’impuls al turisme i comerç. Un festival que també inclourà la realització de 15 murals de grandària més reduïda al recinte firal, una xerrada amb els autors dels grans murals i la projecció d’un audiovisual.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, visitava l’elaboració dels dos murals acompanyat per Sara Sàez, manager de Dulk Studio, que participa en l’organització. Els dos grans murals estan sent elaborats per dos artistes de prestigi internacional: l’italià Milo, autor de murals en llocs tan dispars com Polinesia o Los Àngeles, que està elaborant un mural de 360 m² al costat del Campus Universitari; i el duet barceloní Reskate Studio, autors també de murals per tota Europa, que estan creant altre mural de 160 m² al costat de la Cooperativa.

Aquests dos murals, que se sumen als elaborats en la I edició del festival, estan sent objecte de la gravació d’un audiovisual sobre el seu procés d’elaboració, que serà projectat dissabte a les 12:30 hores al recinte firal, on prèviament s’hauran dut a terme diverses activitats al llarg del matí: des de les 9:00 hores, amb la realització de 15 murals de més reduïda dimensió, 5 x 3 metres (15 m²) obra d’altres artistes que s’han sumat a MurArt a través d’una convocatòria que s’ha obert a les xarxes socials; i des de les 11:00 hores, a l’adjacent Biblioteca de Sant Josep, amb una xerrada-col·loqui amb els autors dels dos grans murals.

Pablo Úbeda animava a la ciutadania a gaudir de les activitats programades dins d’aquest Festival d’Art Urbà “que novament visibilitzarà Ontinyent com una ciutat d’atracció en l’àmbit cultural, turístic i comercial”, concloïa.