Ontinyent fa compatibles les seues ajudes a la compra de bicicletes amb les del Consell

L’Ajuntament d’Ontinyent continua amb la seua aposta per la mobilitat sostenible, en concret per l’ús de la bicicleta. Al servei de préstec de bicicletes elèctriques que es posarà en marxa aquest mateix any, la recent insta·lació de 23 aparcabicis repartits per tots els barris o la creació de carrils bici, ara, el consistori anuncia que farà compatibles les seues ajudes a la compra de bicicletes elèctriques, kits de conversió en elèctriques i bicicletes urbanes amb les qual la Generalitat Valenciana ha anunciat que atorgarà pròximament.

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, ha valorat molt positivament “que l’administració autonòmica vaja a posar en marxa una línia de subvencions molt semblant a la que l’Ajuntament ve oferint des de fa més de 15 anys”.

En les bases que publicarà el consistori, una vegada s’alce d’estat d’alarma, es contemplaran bonificacions de fins a 300 euros per a aquells que compren kits de conversió de bicicletes urbanes en elèctriques; fins a 300 euros per la compra de bicicletes elèctriques; i fins a 100 euros per la compra de bicicletes urbanes. L’import màxim serà de fins al 50% del cost de la compra de l’objecte, que podrà haver estat adquirit des de l’1 de gener de 2020. Al cas de la Generalitat, la previsió feta pública pel Consell parla d’ajudes de fins a 250 euros en el cas de bicicletes elèctriques; de 75 euros per a les no elèctriques; i de fins a 200 per a la instal·lació de kits d’electrificació.