Ontinyent, Festes d’Interés Turístic Internacional en 2024?

És el repte més gran que tenen per davant les Festes d’Ontinyent. Un anhel, un desig, una ambició. Aconseguir la Declaració de Festes d’Interés Turístic Internacional per als Moros i Cristians d’Ontinyent s’ha convertit en un objectiu col·lectiu que comparteixen la Societat de Festers i l’Ajuntament d’Ontinyent.

Sense anar més lluny, el discurs de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en la Publicació del passat dissabte deixava ben clara l’aspiració de la ciutat. En els parlaments, i abans de proclamar-se el “Dames i cavallers…”, l’alcalde reconexia el repte que s’assumeix: “el de treballar colze a colze amb la Societat de Festers per a intentar que les properes ja no siguen sols Festes d’Interés Turístic Nacional sino que aconseguim el preuat guardó d’arribar molt més lluny amb la Declaració de Festa d’Interés Turístic Internacional”.

Des de la Societat de Festers s’explica que s’estan intensificant les gestions per tal de reprendre els treballs que encaminen cap a aquesta consecució. En aquest sentit, juntament amb el consistori, s’ha tancat la contractació d’una empresa especialista en promoció internacional.