Ontinyent injecta més de 250.000 euros a 120 establiments locals amb el II ‘Pla Resistir’

Ontinyent injectarà més de 250.000 euros a 120 comerços i establiments locals dins la segona convocatòria del pla autonòmic ‘Resistir’ d’ajudes als sectors més afectats per la pandèmia. En concret, aquest pla que cofinancen la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l’Ajuntament d’Ontinyent, ha subvencionat en aquesta segona convocatòria 120 sol·licituds que complien tots els requisits establerts, i que rebran al seu conjunt la quantitat de 250.401,97 euros.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explica que “amb accions com aquesta volem seguir actuant per ajudar als diferents sectors a fer front als efectes de la pandèmia. El II Pla Resistir ens ha permés arribar a més sectors beneficiaris, que comptaran amb aquesta aportació econòmica el més ràpid possible”, manifestava. Afegint aquestes xifres a les del I Pla Resistir, s’arriba conjuntament amb aquesta mesura als 309 establiments beneficiaris que complien amb els requisits i 657.019,44 euros injectats a empreses, pimes i autònoms de la ciutat d’Ontinyent.

El segon «Pla Resistir» ha donat cabuda a sectors que no van tenir accés a les subvencions en la primera convocatòria, consensuats a la Comissió de Seguiment del Pla de la que formen part tots els grups municipals. D’aquesta manera, han pogut beneficiar-se sectors com l’elaboració de vins, cervesa i malta; arts gràfiques i altres activitats d’impressió; comerç al detall en establiments de tèxtils; peces de vestir; articles de papereria; calçat, cuir, articles de rellotgeria i joieria; ordinadors, equips i programes informàtics; flors, plantes, llavors, fertilitzants i animals de companyia, entre d’altres.