Ontinyent obri llista per al segon mes d’abonaments gratuïts per a majors i aturats a la piscina coberta

La piscina coberta d’Ontinyent ha obert llista d’espera per al segon mes d’abonaments gratuïts per a majors de seixanta anys i aturats de llarga durada a la piscina coberta. La iniciativa, posada en marxa per la regidoria d’Esports com a experiència pilot, va esgotar ràpidament les 175 places oferides per al mes de novembre, a les que van accedir finalment un total de 116 dones i 59 homes que complien en els requisits establerts.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, explicava que “l’acceptació inicial ha estat molt bona, i per al mes de novembre vam esgotar les places i s’ha hagut d’obrir per al mes vinent una llista d’espera en la qual ja tenim més de 20 persones que tindran prioritat d’inscripció, en atenció al sistema que vam posar en marxa per arribar al màxim possible de persones potencials usuàries d’aquests sectors”.

Cal recordar que els 175 abonaments s’ofereixen durant un període de sis mesos (de novembre de 2023 fins a abril de 2024), i que per tal de fer-los accessibles a la màxima quantitat de persones, cada mes cal tornar a apuntar-se, tenint prioritat per accedir aquelles persones que no hagen gaudit del servei el mes anterior. Els abonaments es poden utilitzar tant per a la piscina com per al gimnàs d’aquesta, sempre en horari de 07:00 a 16:00 hores.

Les inscripcions es poden fer d’octubre a la mateixa piscina coberta, havent de presentar-se la corresponent documentació justificativa adjunta al formulari d’inscripció. L’adquisició de l’abonament implica d’un compromís d’ús regular d’aquest, i en cas de detectar una falta d’ús, aquest abonament podrà ser retirat per a posar-lo a disposició d’un altre usuari de la llista d’espera. La targeta d’accés que es lliura, al càrrec de l’usuari, és personal i intransferible.